Puttes - Fastighetsservice i Åsbro AB

BYGG/ROT - EL/NET - HEMSERVICE

Vi är företaget med det stora utbudet av tjänster för både hus & hem.

NÄTVERK

Fler och fler har insett fördelarna med att dra in fiber i sin fastighet. Inte nog med att man kan räkna hem installationen av fiber med en värdeökning av fastigheten så är fiber avsevärt snabbare än vad den gamla ADSL - tekniken är. ADSL fick man som bekant genom telefonjacket.De flesta hushåll och inte minst företag har antingen bredband via telefonjacket eller fiber för att kunna surfa på dator, läsplatta, mobil etc. Vissa bredbandsleverantörer som exempelvis Telia erbjuder även TV via bredbandsnätet oavsett det är via fiber eller telefonjacket.

Routern är själva hjärnan i systemet och de finns både som trådlösa, med kabel eller både och. Via Routern kommer man åt bredbandsuppkopplingen.

En trådlös router täcker in det mesta i ett hus inom en radie av 10 - 15 meter.

Med ett NÄTVERK kan man bygga upp ett spindelnät av anslutningar till Routern både med tråd (datakabel) och trådlöst. Med tråd får man ett snabbare bredband som krävs om man ser på film, spelar spel etc.

Tänk dig att routern är spindelnätets "ÖGA" och de fyra trådarna ut till hörnen är nätverkskablar (tråd) till olika rum för fast anslutning av dator, smart tv etc. De 8 övriga trådarna utgör den trådlösa signalen (WIFI) som kan förstärkas på olika sätt där man ansluter mobilen, läsplattan eller den bärbara datorn. Dessutom kan man med hjälp av nätverket bygga på med det smarta hemmet.

Vi hjälper er att bygga upp ett trådbundet Nätverk för er fastighet!

Det finns många fördelar med ett trådbundet nätverk i kombination med ett trådlöst. Med trådlöst får ni tillgång till Wifi och för många räcker det, men önskar ni:

  • Ha möjlighet att spela avancerade spel som kräver en säker uppkoppling?
  • Ha tillgång till en säker uppkoppling?
  • En snabbare uppkoppling?
  • Koppla in ett larm?
  • Komplettera med det intelligenta hemmet?

Fördelarna är många med ett trådbundet nätverk.

Egentligen räcker det med att man exempelvis har ett nätverksuttag på kontoret, ett i barnens rum och ett i vardagsrummet. Övrig utrustning kopplar man in i det trådlösa nätverket (WIFI).

Vad kan vi hjälpa er med?

  • Vi gör ett första kundbesök (kostnadsfritt) där vi går igenom ert behov och vilka lösningar vi kan erbjuda.
  • Vi tar fram ett kostnadsförslag.
  • Efter godkänt kostnadsförslag bokar vi in en tid för installation
  • Vi gör installationen
  • Efter installationen provkör vi tillsammans med er.

Tveka inte utan kontakta oss redan idag.

KONTAKT>>>